onsdag den 19. december 2012

Første gang

skal man prøve mange gange.

Og i søndags var ingen undtagelse for mig. Jeg nævnte i går, at vi har taget en stor beslutning i weekenden, og det er at skrive under på en købsaftale på et hus. Det er den største og bedste julegave, jeg endnu har fået.

Vi har længe holdt øje med boligmarkedet i området, og været ude at se en del huse. Og efterhånden får man opbygget en lang liste med ting og kriterier det skal opfylde. Og som listen bliver længere bliver det sværere og sværere at finde det helt rigtige hus for den lille familie.

Nogle af de kriterier vi har haft på listen er at det skal være et nyere vedligeholdelsesfrit hus. Det skal have 4 værelser, en god fordeling og gerne være i en etage. Så havde vi et meget geografisk afgrænset område i Sønderborg det skulle ligge indenfor. Og da det udelukkende er 60 - 70'er villaer der ligger der, var det næsten umuligt at finde et hus, der ikke skulle gøres noget ved.

Og så kan det bare pludselig gå SÅ stærkt, når man lige finder det, der opfylder 9 ud af 10 punkter på listen.

Det her er bare bare det helt rigtige for os. 5 år gammelt, stort set vedligeholdsesfrit, stor have som ikke kræver så meget udover græsslåning (som manden selvfølgelig står for ;-)), 4 store værelser, stort værksted, dobbelt carport osv osv. MEN det ligger 6 km uden for Sønderborg. Men med tanker på hvad en børnefamilie egentlig har brug for, skole, indkøbsmulighed, bager, idrætsforening, institutioner osv, strøg vi detgeografiske kriterie.


Det grønne område bag ved huset er en rideskole og marker hvor hestene kan gå. Konen i huset er dagplejemor i dag, så der er låge ud til vejen og legehus. Så bliver det ikke bedre.

Nu skal vi bare vente på at det bliver juni, hvor vi skal overtage huset.

Her er lige et billede fra morgenens badetur. Vandet er 2,5 grader varmt, så nu stikker det lige som det skal :-)

 
 
Ha en god dag.

14 kommentarer:

 1. STORT tillykke Line, ahrmen hvor ser det fedt ud! Hvornår kan I overtage???
  Og du er morgenbader!!!! SEEEEJT - det gad jeg SÅ godt at prøve...
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Ej det hedder skisme da vinterbader *ha ha ha*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så lækkert det der vinterbaderi ;-) Så vågner man!
   Vi har overtagelsesdato 1/6 men får vi solgt før, kan vi også finde ud af at overtage før. Uha det bliver SÅ fedt at have mere plads til børnene (og til mit krea of course)
   Kh Line

   Slet
 3. STORT tillykke med huset, hvor må det være dejligt, jeg drømmer endnu... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Jeg er også bare vildt glad. Det har været noget bøvle med lejlighed og trapper. Nu kan børnene komme på græs!

   Slet
  2. Godt nok bor vi også i lejlighed men har en meget stor have i forhold til et alm rækkehus, men mere plads inden for kunne vi godt bruge trods vi har tæt på 100 kvm

   Slet
  3. Jeg synes også med kreaprojekter, legetøj og hvad man ellers får bragt til huse, så bliver pladsen hurtig trang.

   Slet
  4. netop lige det mit problem er, her RODER vildt hele tiden. Jeg aner bare ikk hvor jegskal gøre af tingene, 3 vær med 2 unger og 2 firmaer hvor det ene har enormt meget stof og maskiner... hehe

   Slet
 4. Tillykke. Hvor er det dejligt for jer. Og så er du vinterbader!! Uha, du er sej ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Det er bare SÅ skønt! Og tak også for sejheden. Det er ikke så slemt når der også er sauna ;-)

   Slet
 5. Wow, Line, for dælan hvor ser det lækkert ud :-O Stort tillykke, så havde jeg alligevel gættet lidt rigtigt ;-D I får det da SÅ godt, især når I kommer fra lejlighed - glæd Jer! Krydser fingre for I får solgt hurtigt :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Trine, man må sige at du var på sporet ;-) Det kræver bare én rigtig køber, så er det spændende hvornår den kommer forbi...

   Slet
 6. Stort tillykke med den store beslutning og sikke et lækkert hus :) jeg kan godt forstå i glæder jer helt vildt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Mette. Det var også lækkerheden vi faldt mest for :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...