mandag den 26. maj 2014

Frugtpose

Da børnene startede i børnehave, havde jeg planer om at sy en schmancy-pancy frugtpose til dem, inspireret af alle de flotte frugtpose jeg har set i blogland. Da vi var på besøg i børnehaven, havde pædagogerne lavet en til dem hver - meget uinspirerende ensfarvet med navnet skrevet på med tusch. 

Dog forsvandt motivationen lidt - eller andre projekter med en højere prioritering meldte sig. Så jeg har faktisk aldrig fået syet nogen til dem. 

En af børnenes rigtig gode veninder henne i børnehaven - eller hendes mor - nævnte, at det kunne være rart med en ekstra pose. De udvalgte noget stof, og jeg udtænkte, hvordan navnet kunne blive skrevet på. Min symaskine kan brodere bogstaver, så der kom et lille mærke på med navnet.
Nu er motivationen kommet tilbage for at lave et par stykker til mine børn. Så jeg kan ikke afvise, at der snart kommer et par stykker mere på bloggen.

God mandag :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare flotte! Dem må du sy nogle flere af :-D Det er bare praktisk med nogle "beholdere" til alle børnetingene (alt bliver væk på ingen tid.... det er ren magi.. ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Super go ide at lave dem i over size til opbevaring :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...