mandag den 26. maj 2014

Forårssæt til Mille

I morgen skal jeg starte på nyt job. Jeg går fra det private til den offentlige sektor. Hele denne process har taget en del af min energi. Det er desværre gået lidt ud over frekvensen af indlæg på bloggen. 

Det energi jeg har haft i overskud, har jeg brugt ved mine maskiner, så I skal da lige se den nyeste kreation.

Hos Rappe-Dikke så jeg en smart måde at sy raglan bluser med sømmen udaf, så det ligner coverlock søm. Rygstykket går ned i en bue, så det bliver en tunika.
 
Mille har fået et sæt med en grå/sølv tunika og et par matchende leggins. De er perfekte i det danske forårsvejr, hvor man aldrig kan vide, hvor varmt eller køligt det bliver.
 Af erfaring ved jeg, at de næste par uger vil blive hårde med en masse nyt at lære på mit nye arbejde. Der vil derfor blive ved med at være få indlæg, men jeg håber, at I stadig har lyst til at læse med. Jeg læser med hos jer dagligt. Det er en dejlig aftenafslapning at cruise gennem blogland og se, hvor kreative I alle har været.

God start på ugen i morgen :-) 

4 kommentarer:

 1. tillykke med dit nye job!! Du vender bare stærkt tilbage, når der er mere ro på igen. Så kan vi jo glæde os til det :-)
  kh

  SvarSlet
 2. Tillykke med det nye job :-) sikke et fint sæt tøj du har syet til din datter.

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit nye job!!! Det ser da super fedt ud med overlocker sømmene udvendigt - det tror jeg da jeg skal prøve næste gang!!

  SvarSlet
 4. Tillykke med det nye job og hvor er det bare fint til sæt. Virkelig lækkert
  Kh Susanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...