torsdag den 14. november 2013

Stilleben og stolehvil

Som mange andre i blogland skriver om, er jeg også fanget i sofaens dejlige favntag om aftenen. November måned er for alvor også opstarten på hyggelige stearinlys om aftenen og et dejligt strikketøj mellem fingrene. Jeg har samlet et lille rille-stilleben i en kaleido bakke. Resten er fundet i Tiger, Søstrene G og Bilka.
 

Lyshus og fugl i "båd" sammen med sit æg
 November måned er også for alvor tiden med de mørke morgener. Mille er et rigtigt B-menneske og i forvejen meget svær at få igang om morgenen. I morges fandt hun en alternativ måde at bruge sin stol på. Lille pus!


Ha en dejlig dag i det klare kolde vejr :-)

6 kommentarer:

 1. Årh, stakkels Mille - det er en hård tid at være B-menneske i lige nu :o(. Har selv SÅ svært ved at komme igang når uret ringer 5:40 (måske fordi jeg ikke er så god til at komme i seng om aftenen?).

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha det er også tidligt! Og med alle de spændende krearier vi kan lave om aftenen, har jeg samme problem so dig :-)

   Slet
 2. Lille pus. Jeg tror vores piger kunne udveksle ideer til, hvordan man får puttet sig alle mulige mærkelige steder, bare for at undgå at se den grumme morgen i øjnene for tidligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, det kunne være skægt at samle lidt sammen. Jeg tror muligvis dette skal bruges i en konfirmationssang eller noget...

   Slet
 3. Må jeg spørge hvor lysestage er fra i dit stilleben?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan du tro. Det er fra Søstrene Grene, og de har dem i butikkerne lige nu i hvid og koksgrå.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...