torsdag den 21. november 2013

Dejlige blogland

Jeg er så heldig at have gjort mit første bytte i blogland. Skønne Stine viste en bluse i noget lækkert jersey for et par uger siden. Stoffet var desværre udsolgt, men så tilbød hun at bytte med 1/2 m - perfekt længde til et par bluser i Mille-størrelse. Udover jerseyen var der også lidt andre lækkerier med i pakken - Tusind tak, Stine :-). Det er bare SÅ hyggeligt med nye bekendtskaber og udvekslinger i blogland :-)

 
Nu skal Mille bare smide bleen, så hun ikke længere bruger bodystockings. For så skal jeg for alvor igang med at sy bluser til hende. Men hun er ikke sådan at overtale. "Der kommer jo ikke noget, Mor!" Og så hopper hun af igen. Ja ja ja, det kommer i den rækkefølge, det kommer. Men nogen gange kan det være lidt svært at have tålmodigheden.
 
Ha en dejlig dag :-)

2 kommentarer:

 1. Det var så lidt, Line. Jeg er mindst lige så glad som dig :-)
  Herhjemme har Poeten ikke brugt body siden foråret hvor hun gik op i 92 selvom hun stadig bruger ble, så jeg producerer lystigt bluser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine børn har det bare med at skille på midten og så synes jeg at en body holder så dejligt sammen på det hele. Og så har hun bare et hav af bodyer liggende...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...