søndag den 11. november 2012

Lange underbukser og flyvende klodser

Mads har godkendt de lange underbukser og så sidder de tilmed godt på ham.

Mor, hvad laver du?

Jeg har drøntravlt med at lægge klodserne i vognen

Nej, det er for kedeligt. Ud på gulvet med dem

Tager du stadig billeder, mor?

Og nu skal klodserne kastes rundt i hele stuen...
Så det er blevet til endnu et stribet parSom jeg har skrevet lidt om før, elsker Mads at kaste med ting - alle ting! Hvis han skal prøve noget nyt, skal det lige kastes en tur først. Første gang var en gang tomatsuppe med nudler, der blev kastet i hovedet af søsteren overfor og op af væggen... Indtil nu hedder legen med Lego Dublo; jeg kaster dem rundt i hele stuen og derefter er de uinteressante. Så I kan nok forestille jer, hvordan vores stue kan se ud, hvis der er for meget legetøj fremme af gangen. Og det skal også lige siges at nok ser han meget fredeligt legende ud på dette billede, men 30 sekunder efter var klodserne kastet rundt i hele stuen.

Måske han er den nye Mikkel Hansen. Man har vel ambitioner på sine børns vegne...

God søndag :-)

2 kommentarer:

  1. Drengelege, er det ikke altid noget med at kaste - enten sig selv rundt i luften, eller bolde (og meget kan jo som bekendt bruges som "bold" i den alder ;-))?!
    Haha, lange underhylere er altså geniale i den kolde tid, OSS' til drengene. Nogle gange, er jeg så praktisk, at jeg er ved at kvæles i mig selv, men min dreng er simpelthen vokset op i deciderede strømpebukser! Det er også blevet kommenteret en gang eller to på facebook, når jeg - blind på trikotkostumet - har fået uploadet et billede af ham i den mondering ;-)
    De er blevet fine, de stribede "lange underbukser"! Hvor er han kær, ham Mads!

    SvarSlet
  2. Tak for de søde ord, Trine :-) For mig er baby baby og praktisk er praktik, så strømpebukserne har også været flittigt brugt, men jeg har en del stribet jersey liggende, så det skulle simpelthen prøves. Og så længe han er blebarn og der ikke skal gylp i, er det en meget overkommelig opgave.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...