lørdag den 24. november 2012

En længe ventet ugeplan

Så lykkedes det! Jeg fik endelig lavet den ugeplan, jeg har haft i tankerne i et par måneder. Men alting skulle jo lige være på plads, det rette materiale og værktøj skaffet og tiden være til det.

Efter at vi herhjemme har været gået forkert af hinanden nogle gange, ift hvem der skulle hvad hvornår, besluttede jeg mig for, at vi måtte have en ugeplan op at hænge. Når vi om søndagen lige snakker den kommende uge igennem, er det jo let lige at skrive det på ugeplanen. Den kom til at se sådan ud:Den er lavet på et laminerer A3 ark, hvor jeg har klistret en magnet strimmel bagpå. Derudover har jeg brugt masking tape og præget dymo strimler. Og så har jeg købt tuscher til whiteboard og en visker (hvis det hedder sådan). Så nu er det bare at komme i gang og fylde ind. Som man kan ane, skal vi på besøg i dag, hos nogle rigtige gode gamle venner ved Kolding. Så jeg skal lige en smut ind omkring storcentret. Jubiiii. Skal ind og se hvad Søstrene Grene har af spændende ting.

I skal lige se et øjebliks billede af ugeplanen in-the-making. Nogle gange må man bare have prioriteringerne i orden. First thing's first!Ja, det er sammenlagt vasketøj, der lige er skubbet lidt til side, så der kunne blive plads til tingene. Når det kribler i fingrene og tiden er til det, gælder det jo om at benytte sig af det, ik?

Hvordan holder I styr på jeres aftaler derhjemme?

God lørdag :-)

2 kommentarer:

  1. Smart, og nærmest en essentiel nødvendighed i en børnefamilie! Vi bruger vores iPhone til at dele kalendere, det fungerer ret godt. Til gengæld vil jeg gerne ha' lavet lignende system til en madplan, suk, hvor jeg synes indkøb og madlavning hænger mig ud af halsen (og så er det ikke engang mig, der laver mad her i huset ;-)).

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville egentlig også have tilføjet en Madplan forneden. Men så dårlig som vi er til at få konstrueret en, er det vist spild af plads. Jeg HADER også bare det med indkøb og madlavning - eller er det ulvetimen...

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...