fredag den 12. oktober 2012

Moderigtig fabriksrundtur

I denne uge er jeg igen væk hjemmefra med arbejdet. Denne gang er turen gået til Frankring. Jeg arbejder i en stor virksomhed der producerer tunge emner, og derfor skal man have sikkerhedssko på, når man skal i produktionen. Her har de nogle ret smarte "kapper" til sko som fungerer som sikkerhedssko for gæster. Den sidder om snuden og hænger fast med en rem om hælen. Og så fungerede det også på heels! Er det ikke lidt smart? Og minder det ikke lidt om sko man kan købe i butikkerne for tiden? Dog skal det siges at det ikke var særlig behageligt at gå med!

Sko med sikkerhedskappe

Sko uden sikkerhedskappe

Og når man nu er afsted og væk fra familien en lille uge, er det dejligt at have nogle skønne billeder at kigge på. Mads er begyndt at blive mere kærlig over for Mille end han har været hidtil. Indtil nu har Mille været meget omsorgsfuld over for Mads, og Mads har haft mere travlt med at finde ud af, hvordan ting fungerer og stjæle legetøj fra Mille. Hm, var det lige et traditionelt rollemønster, jeg beskrev der...?

Men I skal lige se den hyggelige stund, hvor Mads så gerne ville kysse Mille meeeeen så var rollerne lidt omvendt.

Først snyder hende lille Mille nogle gange, men okay så får han da et lille kys til sidst :-)

God weekend til jer alle :-)

2 kommentarer:

 1. Årh herligt kyssebillede- SØDT <3 du må da have sådan et par sko-kapper med hjem - med på moden, bestemt :) go fredag aften Kh Mille

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog nogle smarte sko kapper til skoene(:
  Nååh, hvor er det sidste billede dog bare sødt(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde produkter fra Badeanstalten(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/10/give-away-nr-14.html

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...