tirsdag den 23. oktober 2012

Dejlig efterårsferie

Aaaah godt fyldt op af varme, samværd og afslapning ser jeg tilbage på en skøn uge på Kreta med min lille familie og svigerfamilien. Med god tid til at udtænke nye kreaprojekter, har jeg en masse ideer med hjem i kufferten :-)


Mille på udflugt i en bluse jeg brugte som lille
 
 
De to bavianer på skuldrene af far og farfar
 
Skøn beliggenhed ned til havet
 
Sidste dag bød på sol og regn
Ah lidt eftermiddagslurs-ro ved poolen og en bog
 
God dag i det efterårsklædte Danmark :-)

4 kommentarer:

 1. velkommen hjem, skønne billeder, må være dejligt med et afbræk fra hverdagen :)

  SvarSlet
 2. Tak for det Libbie. Det var rigtig dejligt at få lidt mere sommer, men også dejligt at komme hjem igen. Det er nu bare nemmere i de vante rammer med sådan to små banditter!

  SvarSlet
 3. Uuh, det ser nu lækkert ud, det der! Men jeg har det også lidt sådan, at det er meget mere besværligt med ungerne, når vi er på udebane - især det der med middagslure stresser mig. Så snart mindstepigen er slut med det, SÅ skal der ferieres andre steder end Blokhus ;-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
 4. Ja det er nu nemmere med sommerhus, hvor man bare fylder bilen med det man skal bruge og futter afsted til et hus, hvor det fungerer som derhjemme - uden alle de småting man også skal se til i hverdagen ;-) Der var en fin pool ved vores lejlighed på Kreta, hvor babyalarmen kunne nå til, og de sov en god lur på 2-3 timer, så jeg fik lige en pause og vendt et par sider i en bog. Det var virkelig dejligt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...