tirsdag den 7. juli 2015

Japansk shortssæt

Nu hvor sommervarmen har meldt sig, er der blevet rift om shorts og sommerbluser herhjemme. Jeg har syet endnu et par shorts fra den japanske sybog. På samme side i bogen er der også en sommertop, som jeg har kastet mig over. Den er nem at gå til og har nogle skønne detaljer som f.eks. Franske sømme, så den er lavet uden synlige sømme og dermed udelukkende symaskine.

Shortsene er syet i en stretch twill fra AW 2014 - også brugt til denne jakke, og toppen er syet i viskose fra denne sommer, begge dele fra Stof og Stil. Sættet er virkelig kommet til sin ret i de sidste dage, hvor vi har været ved at smelte i flere afdelinger i sommervarmen. Toppen er dejlig luftig, og Mille elsker shortsene, som hun kalder sine cykelshorts... Det er en sjov logik børn har, for det er bestemt ikke fordi de er nemmere at cykle med, men så ved jeg da, hvilke shorts hun taler om, når hun siger, at hun gerne vil have sine cykelshorts på.

Jeg er nu nået til uge 38 i min graviditet, og vi er ved at være klar den lilles ankomst. Varmen fik mig virkelig til at ønske, at fødslen ville gå i gang, for hold da op hvor var det ulideligt!

Rigtig go aften i dejlig normale danske sommertemperaturer.
16 kommentarer:

 1. Årh hvor fint. Tror det må være det samme mønster, jeg har syet shorts til Liva efter. De har en supergod pasform! kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) de er også så fine dem du har lavet til Liva :-) Line har dem også i hendes udvalg, men jeg har dog ikke luret om hun har gjort nogle af processerne nemmere end i bogen.

   Slet
 2. Fine stoffer og modeller (både dem du har syet og den du har "lavet") ;o). Håber du får en god fødsel ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, ja det er to forskellige former for DIY :-)

   Slet
 3. Det er sådan et fint sæt :-) Jeg har også syet det, men synes at shorts'ene er ret små i størrelsen.. Har du samme oplevelse?
  Kan godt forstå at det varme vejr i weekenden var svært med stor mave.. pyha
  Håber du kommer godt gennem resten :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Jeg synes at modellen passer ret godt til Mille, men hun er også temmelig petit.
   Har lige læst at DMI forudsiger af sommervejret først kommer til august - det skal de ikke høre noget for fra min side ;-)

   Slet
  2. Ha,ha, nej det kan jeg godt forstå :-))

   Slet
 4. Puhh - det må være tungt med maven her om sommeren. Et koldt fodbad i skyggen må være det, der skal til.

  De shorts er simpelthen så søde. Jeg har haft short på to do listen, siden du viste de sidste frem. Nu skal det være!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Jeg glæder mig til at se dem du får syet. Super ide med koldt fodbad - det vil jeg prøve hvis der kommer mere hedebølge inden fødslen ;-)

   Slet
 5. Hold op hvor er det fint søde og modellen forstår rigtig at stå foran et kamera hva :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie :-) Hun er vel datter af en blogger-mor - så skal man stå model til mange ting. Det er bestemt ikke hver gang hun er så velvillig ;-)

   Slet
 6. Lækre sager og flotte stoffer. God model du har der, bedre end mine :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :-) Hun er ved af lære det ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...