mandag den 27. juli 2015

Fredagsfix i Odense

I maj holdt Line aka Marapytta et Fredagsfix i Odense, og da jeg alligevel "bare" gik herhjemme, benyttede jeg mig af muligheden for at kunne køre til Odense og deltage.

Som sædvanlig havde jeg en liste så lang over projekter. Jeg har været afsted nogle gange på weekend workshop, hvor der er 2 dage til at sy, så det var mere begrænset, hvad der kunne nås denne gang.

Jeg fik dog syet 2 kjoler. En Judith til mig selv i Liberty og en Sofie til Mille. Jeg er vild med at Marapytta modellerne bliver opkaldt after de personer, som inspirerer eller beder Line om at udvikle et mønster.

Min kjole er ikke lige en barselsegnet kjole, så det varer lidt inden den kommer rigtig i brug. Jeg prøvede den på min post-gravide krop i går, og ser var lige ved at jeg ikke kunne få den af igen, så stramt sad den. En af de andre deltagere på fredagsfixet har syet en Judith i jersey, og med en lidt mere åben halsudskæring skulle det være muligt at amme i den. Jeg har købt 2 meter prikket jersey. Mon ikke set skal prøves omsat til en amme-egnet Judith?!
4 kommentarer:

 1. Hvor er det en flot kjole Line :-) Jeg kan rigtig godt lide det Liberty stof - er det mørkeblåt i bunden?
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette :-) Ja det er mørkeblå der er bundfarve.

   Slet
 2. Hvor er det en skøn kjole Line! Ikke så ammevenlig, men det er også dejlig at have en ny kjole at se frem til. En jerseyversion lyder også som god løsning.
  Jeg elsker det stof, du har valgt. Jeg har syet (endnu) en Marapytta jakke i samme stof... Den syskole er et farligt bekendtskab:)

  SvarSlet
 3. Ja der bliver skabt en masse dejlige behov på Lines kurser :-) Det er også noget lækkert stof til en jakke :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...