fredag den 10. juli 2015

Janome Coverpro

Jeg har fejret min barsel ved at forære mig selv en Janome Coverpro. Jeg kunne godt tænke mig at sy bodystockings og dragter til den lille, og så er det jo guld værd at have en dæksømsmaskine, der kan sy ribkanter som en leg.

Jeg var så heldig, at da jeg havde haft maskinen i en uge, var der er en coverpro dag i Rødekro arrangeret af Lise, hvor alle interesserede havde mulighed for at komme og udveksle erfaringer. Jeg må jo nok indrømme, at jeg bare sugede til mig.

Jeg havde desværre ikke fået en tapebinder endnu, som er det tilbehør, der skulle gøre det let at sy ribkanter på. Men jeg fik udforsket maskinen lidt og afprøvet forskellige teknikker, takket være nogle af de garvede kvinder.

Jeg syede en kjole til Mille og en t-shirt til Mads og afsluttet dem med forskellige metoder. Og det giver virkelig forskellige udtryk. Der findes mange flere muligheder, og nu hvor jeg er blevet den lykkelige ejer af en tapebinder, skal jeg rigtig i gang med at lege med indstillinger og rib.

12 kommentarer:

 1. Det er bare med at blive gode venner med den, for den kan lave super fede detaljer, men kan også drille og være besværlig :-) Noget af det jeg virkeligt savner er at tråden kunne hæftes på maskinen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja og det er en udfordring, må jeg sige. Den kan godt lide at drille! Har tilmelding mig en Facebook gruppe hvor der er en masse hjælpsomme eksperter hvor man kan søge råd eller blive klogere via andres spørgsmål :-)

   Slet
 2. Det er godt at give sig selv gaver - så får man det, man ønsker sig:)

  Jeg håber, du får en masse god leg ud af din maskine.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn gave fra dig til dig.. Og vildt fedt at i havde sådan en sydag hvor du kunne lære lidt af andres tricks...

  Jeg nyder også godt af at Linette har næsten samme maskine som min nye.. For vi kan udveksle opdagelser og muligheder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lærer bare bedst ved at sidde ved siden af nogen, der kan vise mig det, i stedet for at søge på nettet så den dag var virkelig guld værd :-)

   Slet
 6. Sikke en skøn gave fra dig til dig.. Og vildt fedt at i havde sådan en sydag hvor du kunne lære lidt af andres tricks...

  Jeg nyder også godt af at Linette har næsten samme symaskine som min nye.. For vi kan udveksle opdagelser og muligheder :-)

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn gave fra dig til dig.. Og vildt fedt at i havde sådan en sydag hvor du kunne lære lidt af andres tricks...

  Jeg nyder også godt af at Linette har næsten samme symaskine som min nye.. For vi kan udveksle opdagelser og muligheder :-)

  SvarSlet
 8. Sikke en masse ord jeg aldrig har hørt før. Men er du svedt for nogle lækre oplægninger :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må nok sige at det også har været den fagre nye verden for mig af træde ind i, men jeg tror efterhånden jeg har styr på udtrykkene nu skal jeg bare have styr på maskinen ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...