tirsdag den 1. oktober 2013

Kreabørn

I weekenden hyggede børnene og jeg os på kreaværelset, så jeg kunne kreere lidt. De sad på hver sin side af mig på deres skamler og legede på skift med perler.

Lad mig bare sige, at de leger meget forskelligt med perler. Jeg måtte virkelig lægge bånd på mig selv og bare lade dem lege deres egen leg, og så tage oprydningen bagefter.

Mads brugte sin perlerække som fiskestang - med nålen nedaf. Men så kunne vi hygge med at samle perler op bagefter.

Da Mille havde sluppet sin dukke og begyndte med sin perlekæde, blev den lynhurtig færdig. Hun kan virkelig sidde og nørkle og koncentrere sig. 
"mon hun opdager hvis jeg lige snupper et par perler og kaster dem af h... til"


Fik jeg kreeret? Der blev kun lige syet et lille kantbånd på. Men det var rigtig hyggeligt at lege og nørkle hver isæt så tæt sammen.

Om aftenen var der fest foran fjernsynet med dans til fars musik. Jens har uploadet en video fra sidst han øvede med ungdomsbandet, og Mads vil  konstant høre "far spil guitar". 95% af visningerne er vist os selv. Men ungerne nyder det. Billederne er lidt uskarpe, da der var temmelig meget gang i den.

Stilen er lagt med det rette udstyr
 

10 kommentarer:

 1. Nårh hvor er de søde og så koncentrerede de ser ud... Karla elsker også at danse til musik - her er det alt fra Gummi Bear til det seneste disco dasco...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita :-) Mine er også "musikbørnene" i børnehaven. Ved den mindste rytme begynder de at danse.

   Slet
 2. åhhh hvor er de skønne... :o) og helt ærlig.. han prøver da bare at fortælle dig at perler er for tøser.. Drenge fisker og leger med biler.. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Ja det er nok det det handler om. Han er ihvertfald rigtig god til at se muligheder i ting, og specielt aktiviteter der giver lidt fart på ;-)

   Slet
 3. Nååårhhhh altså. Hvor sødt :-) Liva elsker perler - både på plader og snor. Willi er lige begyndt med perleplader, så der hænger giraffer og dinoer alverdens steder lige nu. kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) Jeg glæder mig også til vi for alvor skal til at lave perleplader - så kan jeg også få afprøvet nogle af de fede figurer ;-)

   Slet
 4. Hi hi hvor er det nogle dejlige billeder. Min Kristoffer er også vild men at nørde sammen med sin moar. En saks og et bette stk stof og så klipper han og sætter knappenåle i. Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sus :-) Jeg synes også det er vildt hyggeligt når man kan hygge sig parallelt sammen. Mille er også god til det med knappenålene i et stykke stof. Når Mads kommer i nærheden ligger der flere på gulvet end i puden...

   Slet
 5. Cool unger på de sidste billeder - og hyggeligt at krea lidt sammen... Alba elsker at sidde ved symaskinen når jeg syer - og lige så snart jeg slipper pedalen så slukker hun for den (suk) - Men hun er vældig stolt af sig selv ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vildt hyggeligt :-) Mads vil også rigtig gerne trykke på knapperne på symaskinen - mens jeg syr... Det er da også bare SÅ spændende.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...