lørdag den 5. oktober 2013

Forberedelse til blogtræf

Jeg er så heldig, at jeg skal afsted til blogtræf idag i Toftlund arrangeret af Libbie og Lena. Det er mit første blogtræf, og jeg glæder mig helt vildt til at møde en masse af jer skønne piwer irl.

Jeg har været i gang med forberedelserne i denne uge, og har kastet mig ud i filt, elastik og mærker.Hvad det præcist er, vil jeg vente med at afsløre til efter blogtræffet.

Tasken er pakket med en hel masse garn, stof og halvfærdige projekter. Jeg har ingen ambitioner om at komme hjem med en hel masse færdigt, men med masse indtryk og inspiration.

Rigtig godt blogtræf til dem der skal afsted i Århus i dag.

Ha en skøn weekend :-)

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak :-) Det var rigtig hyggeligt. Sku du ik ha været med?

   Slet
 2. Det var super flot dit mobil-cover. Har du fulgt en DIY eller laver du en til os nysgerrige. Og selvfølgelig tak for nogle hyggelige timer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lise :-) og selv tak. Det var rigtig hyggeligt at ses. Sleevet er et jeg har luret hos en kollega for noget tid siden. Jeg laver en DIY næste gang produktionen er i gang :-) Ses vi mon på torsdag?

   Slet
 3. Håber i havde en fantastisk dag. Det ser spændende ud, hvad der så end er. :) Glæder mig til at se mere..

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var bare en rigtig skøn dag. Dejlig udveksling af ideer og en masse snak :-) det er altid godt med en cliff hanger ;-)

   Slet
 4. Det var så flot, Line! Hyggeligt at hilse på dig - selvom jeg vist i nervøsiteten fik gjort det to gange ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) og i lige måde. Jeg siger gerne goddag til sig to gange ;-) Håber vi snart ses igen, så må vi sludre lidt mere

   Slet
 5. Takker for en hyggelig dag, men gud hvor man bliver træt på den "fede" måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Erna :-) jeg var også dejligt "fyldt op" da jeg kom hjem :-)

   Slet
 6. Tusind tak for en hyggelig dag. Ærgerligt at vi ikke rigtig fik snakket så meget sammen. Håber du kommer på torsdag :)
  Er ret vild med dine sleves :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-) tak for tilføjelsen til gruppen - jeg vil rigtig gerne være med i klubben :-) Så må vi få sludret der. God søndag :-)

   Slet
 7. Tusind tak for en skøn blog dag. Super dejligt at møde dig in real. Jeg har fulgt dig et stykke tid og hvor det det fedt at få sat ansigt på og se mennesket bag bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tusind tak, Mette :-) Det var drøn hyggeligt og fedt at lære dig at kende irl :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...