mandag den 16. september 2013

Sweatshirt kjole


I weekenden var jeg i Århus og få fyldt helt op på mig-mig-mig-kontoen. Det var SÅ dejligt! Hyggetid med søs i byen, hvor vi shoppede og var på Starbucks, aftenhygge med min ynglings-gymnasie veninde, og kreadag i den gamle Århusstrikkeklub søndag. Det var dejligt at være tilbage i min gamle hood og bare være. Min veninde og jeg ses 1-2 gange om året, og vi hygger os bare. Vi kender hinandens historie og fortsætter, hvor vi slap, sidst vi var sammen. Vi forsøger at være sammen uden børn og mænd, så vi kan hellige os hinanden 100%. Det er bare skønt.
 
Op til weekenden fik jeg syet i det blå isoli og leo jersey, som jeg flashede i sidste uge. Og selvfølgelig havde jeg den på til kreadag. Den er testet og godkendt!
 
 Pyntesyning i bunden

Inspirationen har jeg selvfølgelig fået hos Marapytta. Jeg har tegnet en sweatshirt af og ændret lidt på brede, længde og stofsammensætning.

Ha en rigtig god mandag aften :-)

10 kommentarer:

 1. Den er så fin! Perfekt med leostoffet :)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Det passer også rigtig godt sammen. Nu mangler jeg bare blå leggins, så er den hjemme :-)

   Slet
 3. skøn! og hvor er du bare dygtig. Mig-mig-mig kontoen er vigtig at fylde op, fint at du gjorde det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Nola :-) den konto skal lige boostes en gang i mellem så kan man lidt igen :-)

   Slet
 4. Hov hov Line- vi vil da se den på:) den er rigtig fin! Det er dejligt med veninder hvor man bare fortsætter hvor man slap- det lyder som En rigtig skøn weekend! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh så må jeg lige have en fotograf i gang. Tak for de rosende ord, Mille :-)

   Slet
 5. Hold op hvor er den fin og sej på samme tid, Line. :) Jeg er virkelig vild med den - har bestemt jeg også snart må prøve at sy en kjole til mig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette, hvor er du sød :-) Denne var lige så nem at suse igennem overlockeren som en børneluse, brum brum og afsted det gik ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...