torsdag den 5. september 2013

Den lille model i gammel strik

Mille er ved at blive rigtig god til at posere. Jeg har tidligere haft en udfordring i  at børnene hellere ville se det billede jeg skulle tage, og suste om bag kameraet. Men denne gang lykkedes det faktisk at få hende til at posere.
 
Denne uge har indtil videre være meget præget af sygdom. Mille har været hjemme to dage med to forskellige sygdomme. Min mand har været ude at rejse og mine svigerforældre lige så. Så det er gået op for mig, hvor heldig jeg er til hverdag, hvor vores livline bor 6 km væk, og kan træde til stort set altid.
 
Hen over sommeren har jeg gemt alt uldent væk i en skuffe, og den fandt Mille. Cardiganen er hæklet af min farmor og hue og luffer er strikket af min mormor. Jeg havde helt glemt det, men det gir mig lidt luft ift. at strikke en masse uldent til hende.
 

Nu hvor alt det uldne er klar til Mille, har jeg kigget lidt på buksemodeller og bluser, jeg vil sy til hende. Som jeg har givet udtryk for før, er koral blevet en af mine favorit farver. Derfor skal den klart indgå i hendes sæt.Skyer fra Stof2000 og knapper fra BettyP

Ha en dejlig dag i det tilbagevendte sommervejr :-)

8 kommentarer:

 1. ih hvor er hun sød... :o)
  og sikke fint stof... hehe jeg er også vild med koral..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Linda :-) jeg glæder mig til at sy i det!

   Slet
 2. Hvor er hun sød. :) er sikker på det fine stof bliver til fine bukser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette :-) Jeg har i tankerne at bruge en af dine gode DIY

   Slet
 3. Hvor er du heldig med de strikkende bedsteforældre, så kan kulden bare komme.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget der blev lavet til mig for maaaaange år siden, og som har været godt gemt. Det gør det endnu mere hyggeligt af kunne genbruge det :-)

   Slet
 4. Sikke noget lækkert uld - og lækker lille model...
  Koral er også en af mine favoritter i øjeblikket. Jeg har dog bare så meget stof på hylderne i forvejen, som jeg hellere må benytte først og derfor kan det højst blive små koralfarvede detaljer, da jeg ikke lige ligger inde med koralfarvet stof...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eline :-) du laver også de lækreste detaljer. Det er fedt med et strejf af koral ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...