søndag den 11. august 2013

Indretning af entre og vundet give away

Hvad jeg har fundet ud af er, at en kvinde med skofonitis simpelthen ikke kan leve uden et helkropsspejl, så det har vi endelig fået op at hænge. 
Min mormors ungpige-kommode er også flyttet i entreen. Den har fået en overhaling med hvid maling og er blevet rigtig fin. Den har en lidt sjov historie for, selvom min familie kommer fra Djursland, er kommoden kommet hjem igen. Skufferne er nemlig lavet af kasser fra Sønderborg Margarinefabrik, som forlængst er nedlagt og revet ned. 
Over kommoden hænger en plakat, som jeg har vundet i en give away. Jeg var så heldig at vinde hos Maries Fabrik, som udloddede en plakat fra Vissevasse.
Jeg kunne frit vælge og valget faldt på Dronning Louises Bro. Et københavner motiv med nogle lækre douch farver.Vores "hang-it-all" har også fået en plads.

Så nu kan jeg sige tjek til endnu et rum :-)

Ha en dejlig søndag, som vist mest er til indendørsaktivitet

6 kommentarer:

 1. Hvor det det blevet fint, lyst og lækkert.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Jeg er også så glad :-)

   Slet
 2. Hvor er det flot, heldige dig. jeg er også djurslænding...hvor er du fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita. Jeg er født i Sønderjylland og haft mine ungdomsår ved Randers. Men jeg har holdt alle mine sommerferien i uggelbølle og femmøller ved bedsterne :-) hvor er du fra?

   Slet
 3. Fint ser det ud! Elsker når der er bygget historie ind i indretningen, det giver så meget sjæl! Og når vejret ikke tillader at være udendørs kan man jo roligt nusse rundt med lidt indretning :-)
  God tirsdag :-)

  SvarSlet
 4. Tak Nola :-) Jeg bliver også så glad når min familie er tilstede - når ikke in person, så i er sjælen i møblerne.
  Også god tirsdag til dig :-)
  P.S. dine tryk er simpelthen SÅ fine!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...