onsdag den 29. maj 2013

Lidt nyt til mor'en

Endelig kom postmanden med noget til MIG og kun mig. Sybøger med børnemønstre kan da ikke kategoriseres som noget til mig, vel?

Jeg har fået en skøn sommerkjole fra Danefæ af.... MIG :-) Jeg har drømt om en kjole i dette snit, og var gået så langt i overvejelserne som til at sy en selv. Men der er jeg bare ikke helt nået til endnu. Og da jeg fandt et sted med 20% rabat, kunne jeg simpelthen ikke dy mig.Den er mørkeblå med grønne bomber og et skrig koral neon bindebånd. Der er sus i skørtet og det elsker jeg. At den ikke er nedringet, gør den yderst velegnet til arbejde. Jeg synes også, neon touchet med bæltet er ret fedt. Hvad angår mærket i udskæringen, er jeg ikke helt afklaret med.

Jeg synes, det er lige flashende nok, og i princippet nægter jeg at fremvise et brand så tydeligt. Jeg nægter for eksempel pure at købe t-shirts, hvor logoet eller navnet fra firmaet præger hele fronten. Det er da noget, jeg vil have penge for at gå i. Så jeg er i kraftige overvejelser om at pille mærket af. Jeg er dog selv ret vild med at pryde mine egne kreationer med mine mærker. Var der nogen der sagde dobbeltmoralsk?! Men de sidder i det mindste ikke på fronten...

Nu håber jeg bare, at sommeren snart brænder igennem, så jeg kan få den på og spinde rundt som en lille pige i en fin kjole.

Ha en dejlig onsdag aften :-)

16 kommentarer:

 1. Den er også bare super fin! Jeg er også vild med det snit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må desværre købe det, hvorimod du bare er vildt sej så du sikkert ka lave en selv ;-)

   Slet
 2. Ej, den er fed! Hvor har du handlet?
  Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fundet den høs Lærke og Lillebror. De har nogle skønne ting til børn og mødre :-)

   Slet
 3. Den er virkelig lækker. Skal vi ikke se den på? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo mon ikke det vil lykkes at få den på på et tidspunkt. Jeg skal bare liiiige have lidt farve på kroppen ;-)

   Slet
 4. rigtig sommerfrisk! Den skal du nok få megen glæde ud af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at få den på :-)

   Slet
 5. Line, det er en vildt skøn kjole - men jeg er helt sikker på du sagtens kan sy en selv. Med det vi har set fra din hånd, så er det da bare at samle mod og komme ud over stepperne - jeg hepper... HEP HEP HEP :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Ketty :-) Det er nok bare at kaste sig ud i det. Jeg må i gang!

   Slet
 6. Jeg har købt den i blå med korte ærmer - den er så skøn at have på :-) Din er også meget fin - man kan vel aldrig få for mange kjoler ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også en rigtig kjolepige, og glæder mig til jeg kan komme ud i en have, få lidt farve på benene og flashe mine sommerkjoler :-)

   Slet
 7. Den er skøn - det kan være svært at finde hverdagskjoler, synes jeg, men den her er fin. Hmmm, kan godt følge dig med mærke-dilemmaet. Kan du ikke sy et nyt på istedet i samme farve? Og det er jo i øvrigt heeelt ok at flashe sit eget brand, for det er jo i stolthed over egen produktion - at flashe en D&G-logoshirt er bare show off af kapital ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du god, Trine :-) det er lige det jeg mener. Jeg må sætte et andet på.

   Slet
 8. Den er vildt fin!
  Jeg giver dig ret med mærket. Egentligt ikke fordi jeg normalt har noget i mod mærker, men lige i dette tilfælde synes jeg faktisk ikke, at den passer ind. Men kjolen er skøn - især til snurreture og lune sommeraftener!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...