mandag den 30. juli 2012

Barndommens gade

Min søde mor kom med nogle af mine gamle børnemøbler i går. Det er mit røde bord og bænk, som jeg fik af min mormor og morfar til min 2 års fødselsdag og en stol som jeg fik i dåbsgave, og en bamse. Det skal Mille og Mads nu have glæde af. Det blev straks accepteret, og stolen specielt er blevet kørt rundt i hele lejligheden. Og apropo lejlighed troede jeg at ville blive en udfordring at få plads til det og det ville ende på loftet indtil vi finder os et hus. Men min mor fandt til en plads til det og nu er det blevet en del af vores stue :-)


 Det røde sæt i vores stue

Min morfar og jeg samler det røde sæt i min barndomsstue 


Hvorvidt det skal have en tur med en malerpensel ved jeg ikke rigtig, for der er noget meget nostalgisk over den røde (70'er) farve. Men den matcher ikke helt ind i vores stil i stuen...

Det ustadige vejr har også givet mig lyst til at sy lidt. Så jeg er blevet færdig med et sæt til Madse-mand. Så min første t-shirt er blevet færdig og jeg er egentlig ret tilfreds med resultatet. Selv om ribben i halsen voldte mig nogle problemer. Mønsteret er Medoom bogen, hvor der er en fin vejledning i. Men sidenhen er jeg faldet over en rigtig fin DIY hos LaRaLiL som jeg vil bruge på den næste t-shirt jeg skal have lavet færdig (mangler kun ribkanten)

Til bukserne har jeg fundet et fint matchende bånd med traktorer, biler og campingvogne. Og alle synlige stikninger er lavet med grøntråd. Så bliver det da ikke mere drenget, vel??Jersey og bånd har jeg købt hos Malika og Rosa, en utrolig lækker butik og så nem at shoppe på fra ipad'en :-) De to denimtyper er fra Stof2000.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...