mandag den 9. marts 2015

Zebra sweat

Jeg har syet endnu en bluse ud fra raglan mønsteret fra Marapytta. Med snake-modellen fandt jeg ud af, at det er en dejlig løs bluse i en længde, der er god til en gravid mave.

Jeg har købt Zebrastoffet hos Stofdepotet. Jeg blev inspireret af en kollega, der har en lignende bluse, hvor raglansømmene er syet i sort med coverlock, så de ligger udenpå. Det er en skøn detalje, der giver blusen et mere råt look. Jeg forsøgte at efterligne det ved at sy overlocker-sømmen vrang mod vrang, og stikke den fast, som jeg har gjort på en bluse til Mille. Men det blev ikke godt, så blusen blev sprættet op igen.

Nu er den syet sammen på traditionel vis, og jeg er super glad for den :-) Den kan stadig lige dække min mave, så den bliver brugt rigtig flittigt.


Jeg beklager de dårlige billeder af blusen på. Kombinationen af det mørke vejr og en mand, der ikke er lige så vild med alt det fotograferen af mine kreationer, som mig, giver bare ikke de bedste billeder. Jeg må snart have oplært børnene til at tage billeder!Babybumb uge15
Babybump uge 21

Det er da vist ikke kun babybump, der er blevet større...

God mandag :-)

4 kommentarer:

 1. Lækker bluse :-)
  Er spændt på, om den holder helt til uge 40 billedet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ketty.
   Ha ha ha, det begynder så småt at knibe med at nå ned til linningen af bukserne, så det gør den nok desværre ikke. Men så vil den være god til at skjule post-gravid mave.

   Slet
 2. Hvor ser du godt ud Line! - og lækker sweat:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...