mandag den 19. januar 2015

Kreaweekend og trykknaptosse

Sidste weekend var jeg på den traditionelle kreaweekend med nogle skønne kreatøser.

Vi mødes næsten kun den ene gang om året, og alligevel er det som om vi lige så hinanden i sidste uge. Det er skisme så hyggeligt!

Det var weekenden, hvor der var storm over landet, og det er perfekt, når man allerhelst bare vil fordybe sig i sin symaskine og strikketøj, og spise lækkert mad.

Det er sparsomt, hvor mange billeder jeg fik taget, men det blev da til lidt af projekterne.

Det første jeg vil dele med jer, er en videreudvikling af et par babysmækbukser, jeg har syet en masse af de sidste par år. Nogle af udgaverne kan ses her, her og her. Det er en populær barselsgave, og jeg har syet dem fra str 66 til 92. Den tilbagemelding jeg har fået på dem er, at det kunne være rart hvis der var knapper i benene, så det blev nemmere at skifte baby.

Jeg tog derfor to par med på weekenden. Sprættede dem op i benene, syede kantbånd på som belægning på bensømmene, og satte trykknapper fra PRYM i.

Elastikken i anklen syede jeg fast med en stikning i kanten i hver side, inden jeg satte belægningen på. Efter belægningen var syet på, lagde jeg ankelsømmen op.

Trykknapperne har jeg købt i Stof2000. Butikken er desværre lukket i Sønderborg. Og i forbindelse med det var der nogle gode tilbud. Jeg har tidligere kigget på trykknapperne, men synes det var lidt vildt at købe 30 knapper i samme farve. I forbindelse med lukningen var de sat ned med 50%, og jeg endte med at købe - ja hold nu fast - 11 pakker i 10 forskellige farver. For jeg endte selvfølgelig med at have to pakker i samme farve... Så jeg løber ikke lige tør for trykknapper foreløbigt! Hvor tosset er det lige...
Rigtig god mandag :-)

4 kommentarer:

 1. FEDT med krea-weekend, jeg ser også frem imod denne weekend hvor vi bare skal sy, sy, sy

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver skønt. Jeg glæder mig til at se hvad I får lavet :-)

   Slet
 2. Rigtig god ide med trykknapper! Lækkert med krea weekend.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu ender med at jeg kan afprøve dem på min egen lille :-) Så bliver motivationen lidt større...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...