tirsdag den 16. september 2014

iMac cover #2 - Kusinens ønske

Turen til næsen indebar også at levere et iMac cover til min kusine. Vi havde lidt forskelligt på tegnebrættet, bla. det her. Vi endte op med en udgave i filt, som er meget inspireret af mit iPhone sleeve i filt. Begge dele er lavet af 3 mm tykt filt og iMac coveret har en 2,5 cm bred bukseelastik.

Min kusine er blevet rigtig glad for det, og sendte en SMS i denne uge hvor hun skrev: 

"Du kan tro jeg er glad for det cover! Og der har bare idag været to henne, som jeg slet ikke kendte, og spørge hvor jeg havde købt det :-)" 

Det fik straks mig til at tænke, at der må da være et marked. Men når man lige er startet på gymnasiet og har noget, de andre ikke har, som bliver beundret, er man ikke interesset i, at gud og hver mand har et cover magen til. Så jeg vil lade min kusine have det for sig selv.

Jeg er også rendt ind i, at min sædvanlige leverandør af det coole 2,5 cm brede bukse elastik, ikke har mere! Der er desværre ingen tilbagemelding, om det kommer igen. Så hvis du kender til en stofforetning eller anden forretning, der forhandler den type elastik i andre farver end sort og hvid, vil jeg rigtig gerne høre om det.

God dag til dig :-)6 kommentarer:

 1. Den er da vildt fed! Og kæmpe klap på skulderen med den forespørgsel hun havde fået :-) Jeg har ikke selv prøvet at handlet her, men der ser ud til at man kan få kulørt elastik (30 mm) her: http://www.maj-design.dk/shop/elastik/1739-kulørt-elastik-30mm.html Hos stof og Stuff skriver de at de kan skaffe flere farver og bredder: http://www.stofogstuff.dk/shop/elastik-24c1.html Held og lykke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Du er da den bedste og hurtigste researcher :-) jeg må have fat i stof og stuff :-)

   Slet
 2. Hvor er det flot Line - og sikke en ros:)

  SvarSlet
 3. Ej jeg er vild med det! Kan godt forstå pigerne der spurgte til det!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...