fredag den 4. juli 2014

Startskuddet for Boys Month: Frugtposer

I juli måned vil jeg være med til at slå et slag for kreationer til drenge. Christine med bloggen Frk. Turkis har arrangeret Boys Month for 4. år. Det er første år jeg er med. Og da jeg har en dreng, og har nogle kreationer på beding, er det meget naturligt, at jeg melder mig under fanerne.
 
Som det første vil jeg gerne vise en frugtpose, jeg har syet til Mads. Nu skal frugtposer jo have navn på, og Mads blev broderet.
 
Den blev syet en aften efter børnenes sengetid. Men Mads kunne ikke sove, så han sad på sin taburet ved siden af mig og symaskinen, og tegnede og klippede. Men man skal godt nok holde øje med de små hænder og en saks. Når han spørger: "Mor, må jeg klippe i den?", skal man huske at kigge op og klart svare ja eller nej! Det dur ikke med et "mmm" som jeg til tider spiser de uendelige spørgsmål af med. Vupti har han klippet i en ledning, en broderet fødselsdagsløber eller noget jeg er ved at sy. Det gik denne gang uden store ulykker.
 
 
Nu kan jeg ikke sy noget til den ene og så ikke til den anden. Så der sniger sig også lidt lyserødt ind i dette indlæg. Milles frugtpose har fået navnet syet på symaskinen.
 

Børnene er begyndt at plukke blomster i haven

Det er en super måde at få brugt stofrester og bånd på. Færdigsyet måler posen 16 x 24 cm.

Rigtig god weekend til jer alle sammen. Jeg håber, I rigtig nyder det skønne sommervejr, vi har i dag :-)

6 kommentarer:

 1. Fine frugtposer - og ja, skønt stofreste-projekt, men også praktiske
  Dejligt, at du har lyst til at være med i BM2014 :-)

  SvarSlet
 2. De er fine - god gave-ide må det også være.

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine!
  Det er flot og sådan lidt cool med broderiet :-).
  Men hvordan mon det holder i længden?
  Jeg synes frugtposerne bliver så klamme i køleskabet... Og jeg synes ikke broderiet holder sig så pænt i vask. Men måske dit broderi-stof (eller hvad det nu hedder ;o) ??) holder sig bedre end mit.

  Flotte er de i hvert fald!

  Kh Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj :-) Jeg vaskede broderiet ved 95 grader, inden jeg syede det på. Det fik det til at blive mere fast. Nu må tiden vise, hvordan det kommer til at se ud.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...