torsdag den 6. marts 2014

Én til hver

Det er endelig lykkes mig at sy det meste færdig, som jeg fik startet på workshoppen hos Marapytta for et par uger siden.

Jeg arbejdede på tre forskellige ting. Og kom frem til, at så var der lige en til hver i min lille familie.

Mille fik et par bukser, Mads en jakke og Jens et net.

Det sidste, mente de andre kursister dog ikke, ville falde i specielt god jord, for mænd går da ikke med net! Så jeg gav ham det, mest som en joke med kommentaren om, at det var ok, hvis ikke han ville have det. Men han blev faktisk rigtig glad for det, for det passer perfekt til hans nodemappe. Så kunne det jo ikke være bedre :-)

Nettet og bukserne er nu færdige, så det skal I da lige se.
Nettets yderstof er i kraftigt denim og sort/hvid grafisk foer. Lynlåsen havde jeg købt i en forkert længde, men var så heldig at Line havde nogle med, hun solgte af.

De smalle flæsebukser er syet i en rosa blomstret bomuld fra Stof og Stil.

Jakken må I vente med at se, for den er endnu ikke færdig.

God eftermiddag og aften :-)

4 kommentarer:

 1. Var det en god workshop. Jeg tænker om det var værd at tage helt til Kbh for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er det hele værd! Hun lærer rigtig mange gode teknikker fra sig, så det gælder om at sy nogle ting som er lidt svære ofr at lære hende teknikker. F.eks. en guiltet jakke. Så det skal du da bestemt, Lise :-)

   Slet
 2. Kan heller ikke sige nok positivt om Lines workshops. Hun kommer også til Aarhus engang imellem.
  Hvor er det nogle fine ting, du har lavet denne gang. Vi var på workshop sammen sidste forår, hvor vi syede jakker og jeg har kigget lidt med hos dig siden. - Sådan på den stille stalkermåde:) Nu har jeg endelig selv fået oprettet en blog. Du er velkommen til at kigge. Jeg syr både børne- og voksentøj, men har kun fået vist voksentøjet frem indtil videre. Børnetøj skal der dog nok komme. Min blog findes her: sewbluedresses.blogspot.dk

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette, Hvor er det godt at høre fra dig. Hvor er det fedt at du har fået dig en blog. Kan godt huske du snakkede om det sidste år.
   Jeg har været inde på din blog, og hvor er det inspirerende med alt det voksen tøj. Det er virkelig nogle fede modeller du har lavet :-)
   Jeg glæder mig til at følge dig :-)
   Kh Line

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...