Sider

onsdag den 27. maj 2015

Babynest

Hovsa, så fik den barsel da godt nok lige taget i mig. Jeg er kommet helt ned i gear og nyder at kunne lave lige det, jeg har lyst til. Og så er der selvfølgelig også nogle forberedelser, der skal føres ud i verden.

Jeg må nogen gange tage mig selv i bare at sidde og kigge ud i luften. Når jeg f.eks. ankommer til et sted i bilen, kan jeg godt bare lige sidde og stirre tomt ud i luften i et par minutter, inden jeg stiger ud, og begiver mig afsted.

Jeg har også haft en masse tid ved maskinerne. Det første rigtige babyudstyr der er kommet ud af det, er denne babynest. Mønsteret er fra Stof og Stil lige som stoffet. Da vi ikke kender kønnet, har jeg forsøgt at gøre den så kønsneutral som muligt. Jeg er ret vild med den lemongule mixet med det grå.

Jeg har lagt en 3 cm skummadras i bunden og fyldt siderne med fiberfyld. Begge dele fra Jysk. Jeg har ændret lidt i opskriften, da jeg har sat trykknapper i enden for at kunne tage skummadrassen ud, når den skal vaskes.

Jeg har faktisk været meget i tvivl, om jeg skulle sy en babynest, for det var ikke noget, vi manglede sidst. Jeg har hørt en masse godt om den fra andre, og med de to store, der sikkert rigtig gerne vil være med, kan jeg forestille mig, at det er et godt helle at have for baby.
God onsdag til dig :-)

12 kommentarer:

 1. Den er blevet super fin og ja kombinationen af grå og gul/lemon er for lækker. Har selv overvejet en babynest, men her er den blevet tilsidesat for andre projekter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :-) Det er med at prioritere projekterne ift tiden og energien ;-)

   Slet
 2. Rigtig fint og skønt farvevalg:)

  SvarSlet
 3. Super flotte farver du har valgt. Den kan sagtens bruges til både en pige eller dreng. Spændende at i ikke kender kønnet, det ku jeg ikke selv ha ventet med at finde ud af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :-) Jeg synes bare det hele er så kontrolleret at det godt må være en overraskelse. Og vi har jo udstyret i begge farver, så det praktiske er egentlig på plads.

   Slet
 4. 😍 den er super flot, syet selv en del af dem, men der er endnu ingen som har bestilt i denne kombination, den hilsener flot til det grå :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Diana :-) Den er også nem at gå til, og så kan den forbedres lidt hen af vejen ;-)

   Slet
 5. Den er virkelig flot Line - flotte detaljer :-) Dejligt at du er kommet helt ned i tempo, og jeg synes det er en kvalitet at stirre lidt ud i luften indimellem :-)
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :-) Det er også ret skønt og temmelig tiltrængt. Har også brug for en daglig lur inden afhentning af de store. Så skal der lige samles kræfter til næste etape af dagens program ;-)

   Slet